Black Friday

Black Friday, wat is dat nou precies? Als retailer ontkom je er niet aan, Black Friday. En ik wist niet eens wat de betekenis is. Nu wel!

Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia en deze werd in de jaren ’60 voor het eerst gebruikt door de politie om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.’

Voor mij persoonlijk is het een aftrap richting het feestseizoen. Rond die tijd ben ik al  bezig Sinterklaas en Kerst. En zelfs al een beetje met Oud en Nieuw. Welke cadeaus koop je? En aan wie geef je wat? En wat moet je in hemelsnaam aan?

Let me help you!

Een outfit is al gauw helemaal wauw met grote glinster oorbellen! Ook leuk dat de retro-stijl uit de 80s/90s terug is.

Zo kun je met een grote blazer of grof gebreide trui een fashion statement maken door alleen maar lekker opvallende glitter oorstekers te dragen. Ze zitten dicht tegen het oor aan omdat op deze wijze het meeste licht naar je gezicht wordt weerkaatst. En dat is een simpele truc om je huid meer glans te geven.

Face caffeïne!

Zo noemt men deze grote glanzende oorstekers ook wel, omdat ze je gezicht een oppepper geven! Bekijk mijn nieuwe glitter & glamour collectie nu online. Natuurlijk met een passende Black Friday korting. Je kan dan niet alleen een leuk paar voor jezelf scoren, maar ook een setje om cadeau te doen. Want, oorbellen passen altijd.

Diamonds are a girls’ best friend! 


Black Friday – kortingsvoorwaarden

→ op het gehele assortiment
→ van 18 t/m 27 november
→ andere kortingen zijn in deze periode niet van toepassing

10% 1 item
15% 2 tems
20% 3 items
25% 4 items
35% 5 items (of meer)

* kortingspercentage over gehele bestelling

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
72 beoordelingen