Hello World

Voor de mensen die mij nog niet zo goed kennen, een kleine introductie! Mijn naam is Aya en ik heb een passie voor het maken van sieraden. Dit deed ik al als kind in mijn kamertje en later, op kleine schaal, vanuit mijn winkel in Amsterdam. En nu heb ik mij hier geheel op gestort en werk ik vanuit mijn nieuwe sieraden atelier in Haarlem. Daar omring ik mij met alles wat mij inspireert.

Ik vind het leuk om met verschillende materialen hedendaagse sieraden te maken. Ik haal mijn inspiratie overal vandaan, van retro speelgoed en vintage sieraden tot aan pop art. Ik wil graag dat een sieraad een reactie oproept, omdat het je aan iets herinnert of dat het een emotie oproept.

Ik ben altijd bezig met het ontdekken van nieuwe materialen en speel graag in op de actualiteit, daarom heb ik een snel wisselende collectie met een zeer beperkte oplage. Wat je koopt is dus uniek, gemaakt met veel liefde en verpakt met een beetje magie💫

Ik vind het leuk om mensen te verwennen en af en toe iets weg te geven. Houd je inbox dus goed in de gaten voor nieuwe items en leuke acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
72 beoordelingen