Kerstmarkt

Nog minder dan 20 dagen tot Kerst 😊. Nu Sinterklaas vertrokken is gaat het echt snel. Waarschijnlijk heb je de Kerstboom al in huis staan. Het is nu de tijd om er cadeautjes onder te leggen! Dat staat zo gezellig. Ik heb de shop al feestelijk, in stijl en thema, voor je aangevuld met oorbelletjes en andere leuke cadeautjes.

En wist je dat ik vrijdag, zaterdag en zondag (8/9/10 december) op de Kerstmarkt in Haarlem sta? Drie dagen lang, de grootste Kerstmarkt van Nederland. Om alvast in de sfeer te komen hierbij een selectie van de gelimiteerde handgemaakte items die ik daar ga verkopen, wees er snel bij want op is op.

Er is ook een unisex cadeau! De populaire, super zachte, kleinberlijn cashmere sjaal is terug in het assortiment. Ik ben er erg blij mee en ik draag hem dagelijks, want hij prikt niet! Het is nl een mix van virgin cashmere en lamswol.

Zelf ben ik nl zeer gevoelig voor schapenwol. Een klein beetje wol kan mijn nek al rood doen aanlopen. En dat is mega jammer voor iemand die het altijd koud heeft, en acryl is lang niet zo warm als wol. De oplossing is dus gevonden in deze waanzinnig fijne sjaal. Voor jou natuurlijk voor een heel zachtprijsje 😉.

Zie ik je dit weekend in Haarlem? De glühwein staat warm.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
72 beoordelingen