Mijn nieuwe atelier in Haarlem is open!

Kleinberlijn bevindt zich nu in de Gierstraat (op nr 83), in het schattigste witte pandje in een van de leukste winkelstraatjes van Haarlem.

De verhuizing van winkel- en woonpand zou zo een aflevering kunnen zijn van “Ik vertrek“. Niet alleen 15 jaar winkel-verzamelingen maar ook 39 jaar aan herinneringen pasten maar net in 2 vrachtwagens.

En nu zit ik als geboren en getogen Amsterdammert ineens in een heel andere omgeving. Letterlijk en figuurlijk, kom maar eens binnenkijken 🙂 Het atelier is een inspirerende omgeving waar ik mij omring met alles wat ik mooi vind.

Het is een stuk kleiner dan mijn Amsterdamse winkel, maar de kern van alles wat mij inspireert wil ik koes

teren. Ik heb echter alles wel wit geverfd. Hierdoor krijgt de kleine ruimte een cleane look en gaat alle aandacht naar de originele sieraden. En dat hoor ik meteen terug in positieve reacties van de eerste klanten!

Vanuit het atelier werkik elke dag aan de ontwikkeling van nieuwe sieraden. Ik doe dat natuurlijk nog steeds samen met mijn gezellige witte hondje.

Als een mooie herinnering heb ik leuke huisjes (grachtenpandjes) in de collectie opgenomen. Te verkrijgen als oorsteker, oorringetje of aan een kettinkje. Alles is verguld en van een mooie kwaliteit. En natuurlijk, zoals je van mij gewend bent, is het geheel prachtig verpakt. Een mooi cadeau voor de feestdagen mijn favoriete tijd van het jaar.

1 gedachte over “Mijn nieuwe atelier in Haarlem is open!

  1. Verrassend leuk winkeltje dat piepklein oogt van buiten, maar als je binnen bent biedt het toch alle ruimte de kleine schatten overal om je heen te laten flonkeren. De grootste schat is Aya, gedreven en liefdevol, het is een feest om hier geweest te zijn, en door die inspiratie en dat glinsterende nabeeld zeker een reden om snel weer terug te keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
72 beoordelingen